A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська РДА продовжує співпрацю з військовими

Дата: 28.05.2020 10:59
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація, в особі голови  Тетяна Єрохіної, продовжує співпрацю з підрозділами штаба ООС.

Співпраця з військово-цивільним співробітництвом дозволяє вирішувати багато питань в Бахмутському  районі. Супровід фахівців в населенні пункти на лінії зіткнення, допомога у відновленні об’єктів інфраструктури та житлових будинків, сприяння проведенню ремонтних робіт по електропостачанню, допомога у підвозі громадян з віддалених населених пунктах  у вигляді супроводження транспортних засобів – це робота представників військово-цивільного співробітництва. З боку адміністрації – допомога у вирішенні побутових  питань, забезпечення засобами індивідуального захисту, консультаційна підтримка.

З метою вивчення стану справ  та умов праці однієї з груп Тетяна Єрохіна зустрілася з керівником. На сьогодні група зв’язку потребує допомоги у вигляді ремонтних робіт (раніше була надана допомога у вигляді меблів). Голова РДА запевнила, що в найближчий час питання допомоги у ремонті кабінетів буде вирішено.

Також керівник району ознайомилася з умовами проживання та праці військо-цивільного співробітництва, яким раніше була надана допомога. Наразі хлопці продовжують покращувати свої робочі місця  та побут.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора