A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво Бахмутської РДА звітувало перед Донецькою ОДА

Дата: 27.05.2020 14:10
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

Стан протипожежної безпеки, готовність до відновлення робіт, ситуація по наявності матеріального резерву в Бахмутському районі – ці питання обговорювалися під час онлайн наради під головуванням  Вадима Філашкіна.

Заступник голови Донецької ОДА звернув увагу на першочергові завдання з питань безпечного середовища, а саме в частині дотримання правил протипожежної безпеки в закладах освіти та соціальних установах . Голова Бахмутської райдержадміністрація Єрохіна Тетяна доповіла, що станом на 27 травня 2020 року усунені недоліки в загальноосвітніх школах по селищу Миронівський, з районного бюджету виділені кошти для дошкільних закладів  «Веселка» та  «Теремок», зараз встановлюються протипожежні двері одразу в кількох установах.  Разом з цим залишається відкритим питання по Миронівській ЗОШ № 2, на сьогодні до Донецької ОДА направлено листа з проханням розглянути можливість виділення коштів з обласного бюджету.

Детально було обговорено початок відновлювальних робіт. З 10 червня до району приїдуть представники ДСНС з центральної України. Райдержадміністрація забезпечує проживання, харчування та підвіз до будинків, які будуть відновлюватися. Всього планується відновити 190 будинків,  з них 143  мають вільний та безпечний доступ. На сьогодні 17 буднів вже відремонтовано власними силами. Робота у цьому напрямку продовжується. Було відзначено, що Бахмутський район один з перших розпочав роботу у цьому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора