A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА відбулося засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 27.05.2020 10:50
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

Засідання колегії відбулося в режимі онлайн, було розглянуто 3 питання та обговорено стан справ по ситуації з карантином.                 

Про стан надання первинної медичної допомоги профілактично-лікувальними закладами медицини в Бахмутському району доповідав  Андрій Петриченко головний лікар КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради». Він зупинився на проблемних питаннях роботи первинної ланки медицини та визначив головні напрямки роботи у подальшому. Актуальним залишається питання стану будівель амбулаторій та фельдшерських пунктів та питання оплати праці медичних працівників, а саме  середнього персоналу. На сьогодні з районного бюджету здійснюється оплата праці середнього медперсоналу Калинівського фельдшерського пункту та Миронівської амбулаторії, залишається невирішеним питання по Новолуганській селищній раді. Голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна  зазначила що в районі буде продовжено роботу по відновленню будівель медичних установ за підтримки обласного мат резерву та міжнародних організацій. Така практика вже існує більше 3 років.

Про стан роботи з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах доповідала Катерина Врублевська, - в.о. начальника служби у справах дітей райдержадміністрації.

На жаль, в районі не зменшується кількість сімей, які опинились в складних життєвих умовах,у цьому напрямку тісно співпрацює служба у справах дітей та центр соціальних служб.

По питанню «Про стан роботи з запобігання та виявлення корупції в Бахмутській райдержадміністрації» доповіла Анісімова Ольга Миколаївна - начальник відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора