A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі компенсують виплати за пільговий проїзд

Дата: 27.05.2020 09:48
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

На засіданні комісії  з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, яке провела  голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна , прийнято рішення укласти договір про виплату компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району автомобільним транспортом на період з 27 травня 2020 року по 30 червня 2020 року, в межах наданих бюджетних асигнувань з ТОВ «Автотранспортне підприємство 11406» на маршруті  Бахмут(АС) – Часів Яр(ЗА).

У зв’язку з тим, що  на сьогодні не укладений договір по маршруту  № 305 Бахмут (АС) - Новолуганське (ЗА) між Департаментом розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації  ( діяв з 29.01.2020 до 29.04.2020) виплата компенсації не може здійснюватися . У випадку відновлення договору компенсація буде виплачена у повному обсязі.

Також голова комісії повідомила присутнім та запрошеним, що компенсація за пільговий проїзд на залізничному транспорті виплачується  Укрзалізниці в повному обсязі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора