A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Донецької ОДА перевірив стан справ в Бахмутському районі

Дата: 20.05.2020 16:16
Кількість переглядів: 1065

Фото без опису

Під час робочої поїздки  голова Донецької ОДА Павло Кириленко  відвідав та перевірив стан робіт по реконструкції каналізаційних споруд м. Часів Яр.

На сьогодні виконання робіт здійснюється за графіком, на об’єкті достатня кількість працівників. Представник підрядної організації надав пояснення по проекту, звернув увагу на  загальну характеристику інженерних споруд для очищення, знешкодження й знезараження стічних вод та особливості по даному проекту. Губернатор зауважив на необхідність дотримання всіх вимог під час реалізації та якості, запропонував після завершення будівництва розглянути питання можливої модернізації, саме в частині покращення якості очистки.

За ініціативою Павла Кириленка була проведена робоча зустріч з представниками  міста Часів Яр з питання теплопостачання, в частині готовності до опалювального сезону в наступному періоді та уникнення проблематики під час запуску. Голова Бахмутської РДА  Тетяна Єрохіна повідомила про стан справ по теплопостачанню школи і про наявність всіх документів по землевідведенню та будівлі. Секретар Часовоярської міської ради Сергій Чаус надав пояснення по житловим будинкам, які опалюються котельними Часовоярського вогнетривкового комбінату. Були обговорені можливі шляхи вирішення питання для пошуку альтернативного  теплопостачання.

Наразі питання знаходиться на контролі губернатора, розглядається технічні моменти вирішення проблематики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора