A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі розпочато призначення допомоги на дітей до 10 років фізичним особам-підприємцям в період карантину

Дата: 20.05.2020 14:10
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

До управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області за допомогою на дітей звернулось 13 фізичних осіб-підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, із них 6 осіб надали заяву в електронному вигляді. Одинадцяти особам вже сьогодні призначено виплату.

Звертаємо Вашу увагу, що допомога призначається з місяця звернення на період карантину та на один місяць після дати його скасування одному з батьків (опікуну) на кожну дитину до досягнення нею 10 річного віку (включно) у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп станом на 1 січня 2020 року, і виплачується щомісяця за повний місяць.

З будь-яких питань щодо соціальної підтримки сімей з дітьми звертатися безпосередньо до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області за телефоном: (0627) 44-71-55, або за адресою: вул. Миру, 69, м. Бахмут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора