A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мешканці Бахмутського району присвоєно почесне звання "Мати-героїня"

Дата: 20.05.2020 09:28
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

Згідно з Указом Президента України, в Бахмутському районі почесним званням України "Мати-героїня" відзначена мешканка с. Верхньокам’янське Букій Надія Михайлівна.

 Почесне звання України "Мати-героїня" є найвищою відзнакою за материнство і присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Багатодітним жінкам, яким присвоєно почесне звання України "Мати-героїня" встановлена відповідна винагорода (Указом Президента України "Про одноразову винагороду жінкам, яким присвоєно почесне звання України "Мати-героїня" N 1254 від 25 грудня 2007 року). Порядок її виплати визначається постановою Кабінету Міністрів України "Про виплату одноразової винагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання України "Мати-героїня" (N 268 від 28 лютого 2011 р.).

Щіро вітаємо Букій Надію Михайлівну з присвоєнням почесного звання «Мати-героїня».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора