A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді супроводжує родини ВПО

Дата: 19.05.2020 16:12
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

В існуючих нині в Україні соціально-економічних умовах та у зв’язку із запровадженням карантину, значна кількість українських сімей потребує сторонньої допомоги, соціального захисту та підтримки.

Саме тому, з метою надання соціальних послуг сім’ям з дітьми у період встановлення карантину, Бахмутський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжує працювати в штатному режимі із застосуванням відповідних заходів безпеки. Так, в ході роботи, фахівцем із соціальної роботи БРЦСССДМ була виявлена сім’я одинокої мати з малолітньою дитиною, яка має статус внутрішньо переміщеної особи та тимчасово мешкає в с. Новолуганське. Під час проведення оцінки потреб було встановлено, що жінка опинилася в складних життєвих обставинах, а саме: у новонародженої дитини відсутній ідентифікаційний код, тому неможливе укладення декларація з лікарем-педіатром, а це перешкоджає повноцінному та всебічному розвитку дитини. Ця сім’я була взята під соціальний супровід БРЦСССДМ задля надання комплексу соціальних послуг у вирішенні даних проблем (надана допомога у зборі необхідних документів для отримання ІНН на дитину, допомога у виборі лікаря, надана гуманітарна допомога засобами особистої гігієни та одежі).

Допомога сім’ям внутрішньо переміщених осіб – є пріоритетним напрямком роботи Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, тому з метою попередження потрапляння в складні життєві обставини, були відвідані сім’ї з дітьми з числа внутрішньо переміщених осіб. Були проведені оцінки потреб, всім сім’ям надано комплекс соціальних послуг Робота в даному напрямку триває і далі.

Працівники Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вдячні всім небайдужим громадянам Бахмутського району за інформацію щодо сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора