A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район продовжує ремонтні роботи

Дата: 15.05.2020 12:55
Кількість переглядів: 864

Фото без опису

В Бахмутському районі відновлено більше 20 будинків та встановлено 20 віконних блоків в школах, які постраждали від обстрілів у попередні роки.

До фінішу ще далеко, але значна кількість робіт в районі вже зроблена. Донецькою ОДА доставлені будівельні матеріали для відновлення будинків у смт Луганське. 30 будинків було взято в роботу, інші чекають допомоги від сил ДСНС. Але слід зазначити, що позитивний приклад перших родин, які власними силам відновили  покрівлі своїх будинків, показав людям, що обласна програма по відновленню житлових будинків діє.

Також за допомогою області у двох школах району встановили  20 віконних блоків ( Світлодарський НВК та Миронівська ЗОШ № 1). Школи зазнали обстрілів ще в 2015 році, але в бюджеті недостатньо коштів для  заміни всіх вікон, тому підтримка з обласного матеріального резерву допомогла вирішити багаторічну проблему.

В планах райдержадміністрації та відділу  освіти - проведення ремонту окремих приміщень навчальних закладів, ремонт теплопостачання, водовідведення, заміна газових котлів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора