A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

АКТЕД передав Бахмутському району додаткові засоби захисту

Дата: 14.05.2020 17:10
Кількість переглядів: 1124

Фото без опису

14 травня у  м. Світлодарськ Бахмутського району  представники неурядової організації АКТЕД передали додаткові засоби захисту для населених пунктів , розташованих на лінії зіткнення. Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна особисто подякувала за підтримку мешканців населених пунктів району, за допомогу в питаннях організації захисту населення під час обмежувальних заходів для запобігання поширенню захворюваності на коронавірус COVID-19 на території Бахмутського району.

Передача засобів захисту, а в цей раз це були рукавички, маски  та антисептик, стала підсумком  в рамках співпраці між РДА з АКТЕД, за фінансовою підтримкою Генеральної дирекції з гуманітарної допомоги та кризового управління (ECHO) та Управління зовнішньої допомоги США у справах надзвичайних ситуацій (OFDA), саме за темою боротьби та профілактики коронавірусу.

Слід зазначити, що надання допомоги від організації дозволило комунальним підприємствам міста своєчасно та оперативно проводити дезінфекцію приміщень та зберегти здоров’я свої співробітників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора