A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі особлива увага приділяється дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа

Дата: 13.05.2020 15:08
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

13 березня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районної комісії з питань формування пропозицій щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбане житло або призначено грошову компенсацію та об’єктів, на які буде спрямована субвенція.

Упродовж поточного тижня комісією за заявами трьох громадян із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, було проведено обстеження квартир, які планується придбати для них за кошти субвенції з державного бюджету (2 квартири в м. Бахмут і 1 квартиру в м. Краматорськ, що придбавається для дитини з інвалідністю). Технічний стан та санітарні умови  житлових приміщень, що придбаваються, відповідають нормам.

На засіданні члени комісії переглянули фото звіт про обстеження квартир, обговорили питання стосовно їх технічного стану, умов проживання, наявної документації на житло.

За результатами роботи комісії, з урахуванням результатів обстеження, були прийняті позитивні рішення щодо придбання трьох квартир.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора