A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі розпочали надавати натуральну допомогу у формі продуктових наборів, придбаних за рахунок субвенції з обласного бюджету

Дата: 09.05.2020 07:47
Кількість переглядів: 1059

Фото без опису

Під час робочої проїздки голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної, яка відбулась 08 травня 2020 року до Луганської та Миронівської селищної ради, 5 багатодітним сім’ям були передані продуктові набори. Спілкуючись з родинами Тетяна Єрохіна відмітила, що натуральна допомога стала можливою завдяки ініціативі голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка. В Бахмутському районі в перші робочі дні травня 2020 року були придбано 102 продуктових наборів за рахунок субвенції з обласного бюджету. Таким чином, 21 багатодітна сім’я, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах на перебувають на обліку служби у справах дітей, в першій половині травня отримують натуральну допомогу у вигляді продуктових наборів. 

Голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна під час спілкування з мешканцями району відмітила: «Мета надання натуральної допомоги – допомога та підтримка багатодітних родин під час проведення карантинних заходів, які опинилися у скрутній життєвій  ситуації. Донецька облдержадміністрація разом з Бахмутською райдержадміністрацією спільно реалізують і втілюють у життя заходи, які дозволять дотримуватися вимог карантину, зберегти спокій та  безпеку. Залишайтесь вдома, дотримуйтесь простих рекомендацій, це допоможе зберегти себе та рідних.». Кожен набор містив крупи, макарони, олію, консерви, цукор, чай, солодощі для малечі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора