A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Натуральна допомога дітям Бахмутського району

Дата: 09.05.2020 07:44
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

5 сімей , які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори від Донецької ОДА.

На даний час держава  докладає максимум зусиль  для того, щоб громадяни  України відчували себе соціально захищеними, саме тому 8 травня 2020 року органом опіки та піклування Бахмутської районної державної адміністрації на чолі з Тетяною Єрохіною відвідані сім`ї,  в яких виховуються діти, що опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на профілактичному обліку служби у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації. Всі діти отримали  натуральну допомогу  у вигляді продуктових наборів, таких 16 наборів.

Даний вид допомоги здійснений завдяки субвенції з обласного бюджету бюджетам міст обласного значення, районів, об’єднаних територіальних громад Донецької області на надання натуральної допомоги у формі продуктових наборів громадянам із числа вразливих верств населення у 2020 році.

Надана допомога сприятиме підвищенню рівня соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах та поліпшенню соціально-психологічного  мікроклімату  у родинах, в яких виховуються  діти  вищевказаної категорії. Важливо, що разом  з наданням натуральної допомоги з батьками та дітьми, які опинилися  у складних життєвих обставинах проведена комплексна профілактично-роз`яснювальна робота  під час якої більш чітко визначені проблеми та потреби які існують в даних сім’ях, намічені шляхи подолання складних життєвих обставин .

Від себе особисто  Тетяна Єрохіна передала іграшки  та розвиваючі ігри для дітей.

Бахмутська райдержадміністрація висловлює вдячність голові облдержадміністрації, керівнику  військово-цивільної адміністрації  за надану  допомогу Бахмутському району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора