A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Учні Бахмутського району вшанували пам'ять загиблих

Дата: 08.05.2020 08:36
Кількість переглядів: 715

Фото без опису

До Дня пам’яті та примирення, 75 річниці з часу перемоги над нацизмом у Другій  світовій війні в освітніх закладах Бахмутського району у дистанційному форматі проведено різні заходи.

Для учнів середньої ланки висвітлено віртуальну виставку на сайтах шкільних бібліотек «Шана за подвиг, вдячність за мир!» та в режимі онлайн проведено виховні години «Цінуємо твій подвиг, солдате», на яких діти згадали своїх прадідів та розповіли про їх подвиги і життя в роки війни.  На платформі ZOOM класними керівниками проведено конференцію «Роль партизанського руху в часи Другої світової війни». Учнями старшої шкільної ланки переглянуто презентацію про партизанський рух. Також учні та вихованці Бахмутського району долучились до участі в челенджі «Вклоняємось Вам, бо пам’ятаємо», який був організований відділом освіти Бахмутської райдержадміністрації. Діти продекламували вірші, виготовили малюнки  та плакати, які стали  символом  вшанування пам’яті загиблих та тих, хто виборював перемогу для життя майбутніх поколінь.

Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора