A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ!

Дата: 07.05.2020 11:47
Кількість переглядів: 793

Фото без опису

Громадська організація «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» разом з Державною реабілітаційною установою «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас» (далі ДРУЦКРОІ «Донбас») за підтримкою ПРООН програми «Налагодження взаємодії між різними професійними та соціальними групами для підвищення рівня соціальної рівності за допомогою діалогового підходу» починають втілення програми «Соціально-психологічна консультативна допомога вразливим групам населення Донецької області».

Завдання програми: полегшення наслідків коронавірусу у цільових громадах Донецької області шляхом надання соціально-психологічної консультативної допомоги вразливим групам населення (особи з інвалідністю, діти з інвалідністю та їх батьки) Донецької області по телефону, шляхом відео-конференцій через платформу ZOOM та через вебінари серед 19 цільових громад Донецької області: Добропілля (Білицьке, Білозерське), Дружківка, Покровськ, Мирноград, Слов’янськ, Сіверська ОТГ, Соледарська ОТГ, Новгородське, Світлодарськ, Мангушський район, майбутня Волноваська ОТГ, Вугледарська ОТГ, майбутня Сартанська ОТГ, Великоновосілківський район, Красногорівка/Мар’їнка, Авдіївка, Ольгинка, Очеретине.

Мета програми: захистити вразливу групу населення від психологічної напруги, яка була викликана обставинами у країні та світі в цілому, надати кваліфіковану допомогу в умовах вірусної інфекції COVID-19 з урахуванням інформаційних матеріалів розбудови миру і охорони здоров’я.

Консультування з питань проходження комплексної реабілітації осіб з інвалідністю від 18 років у Державній реабілітаційній установі «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас», який знаходиться за адресою: м. Краматорськ, бульвар машинобудівників, 32, здійснюється за телефоном: 095-01-33-881, сайт: dmcpri.in.ua.

Громадською організацією «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» проводяться психолого-соціальні консультування по телефону, шляхом відео-конференцій, вебінарів та онлайн творчих майстер-класів для поліпшення психологічного та емоційного стану людей з інвалідністю.

Громадською організацією «Жінки та дати з інвалідністю Північного Донбасу» пропонується корисне проведення часу вдома завдяки творчим онлайн майстер-класам, кулінарним відео-навчальним заняттям з використанням ерготерапії у побуті, занять з адаптивної йоги сидячи та вебінарів.

Контактні особи: практичний психолог ДРУЦКРОІ «Донбас» Новгородова Анастасія Сергіївна, соціальний працівник ДРУЦКРОІ «Донбас» Анохіна Ганна Юріївна, моб.тел.095-01-33-881.

Фахівцями ДРУЦКРОІ «Донбас» надається консультування та поширення інформації онлайн у групі в соціальній мережі Facebook «ГО «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» https://facebook.com/powdnd.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора