A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ! Ринки в Бахмутському районі вже запрацюють в травні

Дата: 30.04.2020 08:09
Кількість переглядів: 1294

Фото без опису

Агропродовольчі ринки, які розташовані на територіях місцевих рад Бахмутського району, можуть розпочати роботу вже 1 травня, але тільки за умов виконання всіх вимог, які встановлені державною санітарною службою. Відповідні рішення повинні прийняти  органи місцевого самоврядування, але при цьому за допомогою оперативних груп перевіряти дотримання правил діяльності.

Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2020 р. № 313 були внесені зміни  до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211,  а саме:

1. Підпункт 8 пункту 2 доповнено абзацом такого змісту:

“агропродовольчих ринків, які є операторами ринку харчових продуктів відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” (далі — агропродовольчі ринки), за умови дотримання протиепідемічних вимог до діяльності агропродовольчих ринків, встановлених головним державним санітарним лікарем України;”

Наразі в. о. директора ДУ «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України» Василь Гончаренко розповів про питання стосовно відновлення функціонування ринків. З вимогами можна ознайомитися за посиланням на сайті Донецької ОДА: https://dn.gov.ua/ua/news/kabmin-viznachiv-vimogi-dlya-vidkrittya-agroproduktovih-rinkiv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора