A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання колегії в онлайн режимі

Дата: 29.04.2020 15:03
Кількість переглядів: 731

Фото без опису

29 квітня  2020 року в Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання колегії райдержадміністрації в режимі онлайн.

На засіданні колегії були розглянуті питання:

1. Про виконання зведеного бюджету району за І квартал  2020 року.

2. Про підсумки роботи житлово-комунального господарства району в осінньо-зимових умовах 2019-2020 років і завдання на період підготовки роботи взимку 2020-2021 років.

3. Про розвиток культури та мистецтва у Бахмутському районі.

4. Про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації за підсумками роботи в  І кварталі 2020 року.

Після доповідей начальників структурних підрозділів, під час обговорення вищезазначених питань рішенням колегії відзначено, що фінансовим управлінням Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області проведена достатня робота щодо забезпечення доходної частини бюджету та контролю за цільовим і ефективним використанням бюджетних коштів. Виконання зведеного бюджету за власними надходженнями загального фонду становить 26,6% до затверджених річних планових призначень. Прострочена кредиторська заборгованість за захищеними статтями видатків станом на 01 квітня 2020 року відсутня.

При підготовці об'єктів житлового фонду, тепло- і водопостачання підприємствами житлово-комунального господарства району був виконаний запланований обсяг підготовчих робіт: поточний ремонт інженерних мереж, котелень, пусконалагоджувальні роботи. Ці ж види робіт заплановані й на період підготовки до зими 2020-2021 р.

До початку опалювального періоду 2019-2020 року технічно були підготовлені всі діючі газові й вугільні котельні.

Із затримкою були включені газові котельні публічного акціонерного товариства «Часівоярський вогнетривкий комбінат» у зв’язку з відсутністю дозволу на включення газу та договору купівлі-продажу тепла між комбінатом та ВРЖП м. Часів Яр. Фактично тепло споживачам розпочали подавати тільки 14 листопада 2019 року.

При розгляді питання про розвиток культури та мистецтва у Бахмутському районі особливу увагу місцевих голів району було акцентовано на необхідність збереження мережі діючих закладів культури,  виконання заходів пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту населення у закладах культури та бібліотечних закладах й забезпечення охорони пам’яток історії та культури, збереження та використання культурної спадщини.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного колегії структурним підрозділам райдержадміністрації доручено підготувати відповідні проєкти розпоряджень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора