A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ! УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації повідомляє

Дата: 27.04.2020 08:11
Кількість переглядів: 1086

Фото без опису

Виплата разової грошової допомоги до 5 травня

 

В квітні цього року управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації проведено виплату разової грошової допомоги ветеранам війни до 5 травня.

Надання зазначеної допомоги передбачене законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань».

Загальна сума виплати склала 2353,01 тис. грн., яка вже перерахована 1866 ветеранам. На сьогодні її вже отримали майже 100% ветеранів.

Допомога виплачена в розмірах затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 19.02.2020 № 112 «Деякі питання виплати у 2020 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань».

Також управління інформує, що особи, які мають право на виплату зазначеної допомоги, але не отримали допомогу, мають право звернутися за нею до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області та отримати її до 30 вересня поточного року.

Додаткову інформацію щодо виплати грошової допомоги до 5 травня мешканці району можуть отримати звернувшись до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації за адресою: м. Бахмут, вул. Миру, 69 (телефон для довідок (0627)44-91-70, 44-71-55), або до уповноважених осіб, що визначені виконавчими органами сільських, селищних, міських рад та ради об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора