A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутської РДА підтримали проект громадськості

Дата: 26.04.2020 12:44
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна особисто підтримала проект громадської організації «Союз- Чорнобиль міста Світлодарськ» та передала сертифікат на часткову його реалізацію.

Напередодні пам’ятної дати Чорнобильскої трагедії в райдержадміністрації відбулася зустріч представників громадської організації з керівництвом району і міста Світлодарськ. Під час обговорення  питань діяльності  Світлана  Нечаєва, керівник організації, розповіла про бажання реалізувати проект «Добра справа» і що саме з цією пропозицією вони беруть участь у конкурсі, але не всі заходи можливо виконати за кошти з районного бюджету, а власних внесків замало.  Тетяна Єрохіна зазначила, що проект з благоустрою пам’ятного знаку має не тільки соціальну направленність, але й сприяє згуртованості людей. Голова райдержадміністрації передала сертифікат для придбання садженців троянд та квітів та зауважила, що особисто візьме участь у добрій справі.

Очільниця району також звернулася до секретаря Світлодарської міської ради з проханням розглянути можливість надання приміщення  для організації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора