A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі визначені переможці конкурсу

Дата: 24.04.2020 14:51
Кількість переглядів: 896

Фото без опису

За результатами конкурсної комісії  з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів бюджету  Бахмутського  району, 6 громадських організацій  визначені переможцями.

 24 квітня в Бахмутській РДА  відбулося друге засідання конкурсної комісії. Представники організацій захищали свої пропозиції та обґрунтовували фінансування заходів. В районі вперше реалізується така програма, яка дозволить громадськості реалізувати свої плани.

Фінансову підтримку  отримають  наступні організації: Миронівська селищна громадська організація ветеранів війни та праці з проектом «Підтримка та захист ветеранів війни, праці та людей похилого віку»,  Громадська організація «Лугань» Бахмутського району Донецької області» - «Земний шлях короткий, пам'ять вічна.», Світлодарська міська громадська організація  «Діти війни та трудового фронту» представила проект  «Досвідчені не схиблять», Громадська організація «Ветерани України міста Світлодарськ»  - проект «Наша біль і пам'ять», Громадська організація «Союз Чорнобиль міста Світлодарськ»  - «Добра справа»,  Громадська організація «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку» - «Ветерани. Пам'ять – в турботі».

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна  подякувала всім членам конкурсної комісії за активність та увагу до справ громадських організацій.  Також члени комісії підтримали пропозицію голови  передбачити кошти на заходи ветеранської організації Часів Яра в проекті районної організації, у зв’язку з тим, що вони не мають статусу юридичної особи і тому не змогли брати участь у конкурсі.

Остаточне  засідання комісії відбудеться 27 квітня, після чого почнеться фінансування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора