A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Співробітництво Бахмутської РДА та штабу ООС продовжується

Дата: 24.04.2020 13:40
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

В рамках співробітництва Бахмутської районної державної адміністрації та штабу ООС відбулася робоча зустріч з питань безпеки громадян на блокпостах.

Представники військо-цивільного співробітництва зазначили, що  з метою проти епізодичних заходів на блокпостах проводиться дезінфекція транспортних засобів, відбувається перевірка температурного режиму, особлива увага приділяється здоров’ю військовослужбовців.  Зі свого боку голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна розповіла про заходи та  карантинні обмеження на території Бахмутського району. На сьогодні ситуація  в районі контрольована, заклади освіти , культури та соціальної сфери дотримуються всіх вимог карантину, медичні установи забезпечені  необхідними засобами захисту та тестами, але процедура закупівель ще триває. В районі працюють міжнародні та благодійні організації, які надають допомогу.

Тетяна Єрохіна передала засоби дезінфекції  для військовослужбовців, подякувала за допомогу та завірила, що у подальшому влада району буде пліч о пліч співпрацювати з військово-цивільним співробітництвом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора