A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ СПД – ФІЗИЧНИХ ОСІБ ПІДПРИЄМЦІВ! БАХМУТСЬКО-ЛИМАНСЬКЕ ОБ’ЄДНАНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 23.04.2020 13:59
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

Д О   У В А Г И

СПД – ФІЗИЧНИХ ОСІБ ПІДПРИЄМЦІВ!!!

 

Відповідно до Закону України № 533-IX від 17.03.2020 “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)” Пенсійний фонд України повідомляє наступне:

СПД - фізичні особи підприємці, тимчасово звільняються від нарахування, обчислення та сплати єдиного внеску, в частині сум, що підлягають нарахуванню, обчисленню та сплаті такими особами за періоди з 1 по 31 березня та з 1 по 30 квітня 2020 року за себе.

Такі особи можуть САМОСТІЙНО прийняти рішення про нарахування, обчислення та сплату єдиного внеску за періоди з 1 по 31 березня та з 1 по 30 квітня 2020 року в розмірах та порядку, визначених Законом. У такому разі інформація про сплачені суми зазначається у звітності про нарахування єдиного внеску за звітний період, визначений для таких осіб Законом.

 

!!! ДОДАТКОВО повідомляємо, що страховий стаж за вказаний період буде зараховано лише за умови сплати єдиного внеску у розмірі не менше мінімального (1039,06 грн. за кожен місяць).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора