A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі продовжено карантин

Дата: 22.04.2020 14:04
Кількість переглядів: 1344

Карантин в Україні буде продовжено до 11 травня. Лише після цієї дати почнеться поетапне зняття або послаблення обмежень. Про це повідомив  Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, відкриваючи чергове засідання Кабінету Міністрів у середу, 22 квітня. https://www.kmu.gov.ua/news/denis-shmigal-mi-prodovzhuyemo-karantin-i-mayemo-chitkij-plan-vihodu-z-nogo.

В Бахмутському районі  на сьогодні продовжують діяти певні обмеження, які пов’язані з карантинними заходами по  COVID-19. Водночас повідомляємо, що медичні установи працюють в штатному режимі, дотримуються алгоритму дій. Крім того, продовжується робота по забезпеченню установ , організацій та окремих категорій людей засобами індивідуального захисту та засобів дезінфекції. В районі виплачуються всі види соціальної допомоги,  у разі виявлення  порушень  чи затримки необхідно звертатися до УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації та до самої Бахмутської РДА,  для з’ясовування обставин  та врегулювання ситуації.

Просимо всіх з порозумінням ставитися до певних обмежень, залишатися вдома та дбати про своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора