A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Подяка соціальним партнерам від Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 15.04.2020 15:09
Кількість переглядів: 993

 

Фото без опису

Бахмутська РДА висловлює подяку  благодійним міжнародним та вітчизняним організаціям за  співпрацю та надання допомоги у вирішенні соціальних питань.  Більшість населених  пунктів району розташована біля лінії зіткнення, тому всі програми були націлені саме на підтримку мешканців цих населених пунктів. У зв’язку з ситуацією, що склалася на  період вжиття заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, проекти та програми змінили свої пріоритети. Під загрозою став спільний проект з  АДРА по забезпеченню транспортним сполученням  між населеними пунктами селища Миронівський, Луганське  - місто Світлодарськ  та  Гладосово, Травневе – місто Бахмут. Рух пасажирського транспорту в районі взагалі було зупинено. Крім того, медичний персонал зіткнувся з проблемою проїзду до робочих місць – лікарень та амбулаторій.

Завдяки  ініціативі та оперативності фахівців БО «БФ «АДРА Україна» проект по пасажирським перевезенням  в районі було збережено, але у відповідності з вимогами та правил карантину. Сергій Марченко, начальник відділу продовольчої безпеки та життєзабезпечення організації, був на постійному зв’язку з головою Бахмутської РДА Тетяною Єрохіною, визначав критерії та можливості відновлення проекту. Станом на 14 квітня в районі здійснюється підвіз медичних працівників до м. Світлодарськ та до селищ Травневе, Гладосово.  Також подовжено рух пасажирського транспорту для мешканців, згідно попереднього графіку.

Наразі ведуться перемовини з організацією АКТЕД і вже в найближчий час в район будуть доставлені  засоби індивідуального захисту та інші предмети першої необхідності для профілактики захворювання.

Незмінними помічниками  залишаються представники  Гуманітарної місії «Проліска», які продовжують підтримувати людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

  • Надзвичайна  ситуація , що сталася в країні, і в тому числі в районі, довела, що справжні друзі, партнери, колеги, та справжні професіонали  залишилися справжніми.  Вдячна всім, хто не  сховався і не вибрав позицію стороннього спостерігача, а в рамках своїх повноважень та своїх можливостей став на захист життя та здоров’я людей. Для наших людей, які живуть вже кілька років поспіль в  умовах проведення АТО, а зараз ООС, дуже важливо відчути плече друга, руку допомоги сусіда та увагу і вміння вирішити проблему влади. Сподіваюся, що коли ми вийдемо з карантину, то зможемо довести всі справи до логічного завершення, сьогодні про це наголошує губернатор Донецької області Павло Кириленко https://dn.gov.ua/ua/news/do-uva3gi-gromadskosti і  я вірю, що все саме так і відбудеться, - зазначила  Тетяна Єрохіна під час зустрічі з представниками   благодійних організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора