A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі може запрацювати один ринок

Дата: 10.04.2020 10:21
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

На виконання постанови  Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”  зі змінами в районі  тимчасово призупинена робота ринків.

У зв’язку з цією ситуацією виникають  питання від мешканців населених пунктів та від суб’єктів господарювання. Бахмутська РДА повідомляє, що робота ринків може бути розпочата тільки за виконанням певних вимог, і першою є наявність дозвільного документа. На сьогодні тільки одна фізична особа підприємець надала документи для тримання експлуатаційного дозволу. На початку травня, у разі відповідності всіх документів дозвіл може бути отриманий ФОПом. Одночасно зауважуємо, що необхідно дотримуватися і інших вимог : відстань, дезінфекція, наявність засобів індивідуального захисту.

Водночас додатково нагадуємо, що особам, які досягли 60 річного віку слід дотримуватися правил карантину, щоб зберегти своє здоров’я.

Надаємо посилання де можна ознайомитися зі змінами до постанови КМУ № 211 від 8 квітня 2020 року: https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-postanovi-ka-a262.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора