A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі атестація онлайн

Дата: 09.04.2020 14:34
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

В закладах освіти Бахмутського району відбулись заключні засідання атестаційних комісій І рівня педагогічних працівників, які атестуються в 2019-2020 навчальному році. Керуючись наказом відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації щодо вживання можливих заходів для мінімізації ризику поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, під час атестації педагогічних працівників закладів освіти  атестаційні комісії І рівня працювали в новому форматі  веб-трансляцій.

Міжатестаційний період – це процес  творчого  пошуку,  реалізації здібностей, прояву творчості, важкі, напружені будні, конспекти і відкриті уроки, позакласні заходи і творчі звіти. І весь цей великий пласт роботи гідно оцінений атестаційними комісіями І рівня. Всього атестовано педагогів -  59. З них: заклади загальної середньої освіти - 35, заклади дошкільної освіти - 21, ЦДЮТ – 3 особи.

Незважаючи на карантин, засідання були проведені  з використанням середовища «ZOOM». Інноваційні  технології надали можливість спілкування на відстані всім членам комісії, вчителям та вихователям, які атестувалися. Відбулося плідне та професійне спілкування. Бажаємо всім здоров`я та успіхів на атестаційній комісії ІІ рівня, в якій буде задіяно 24 педагоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора