A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі знайомилися з дистанційним навчанням

Дата: 08.04.2020 14:05
Кількість переглядів: 767

З метою ознайомлення з організацією дистанційного навчання та передачі форми учнівським роям спеціальної форми до району завітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, радник патронатної служби голови облдержадміністрації Тамара Лук'янчук,директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Тетяна Сідашева та представники Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва м. Краматорська.

На базі Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17 відбулася спільна зустріч.Учасники проаналізували рівень організації дистанційного навчання, проведення уроків у форматі онлайн, контроль за виконанням завдань, взаємозв’язок між учителями, учнями та батьками. Визначали проблеми освіти: це і відсутність технічних засобів в учнів та педагогів, покриття мережі Інтернет, нестандартні ситуації, які склалися на сьогодні. Творчість і майстерність учителів, допомога і довіра батьків, зацікавленість і наполегливість учнів, об’єднання зусиль усіх учасників освітнього процесу – ці чинники можуть реалізувати вимоги освіти ХХІ століття в умовах дистанційного навчання.

Представники Об’єднаного центру Цивільно-військового співробітництва підкреслили важливість роботи педагогів на етапі дистанційного навчання, звернули увагу на розкритті національної свідомості під час проведення Всеукраїнських військово-спортивних змагань національно-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Приємним подарунком для освітніх закладів стало вручення учнівським роям Бахмутського району, сорочок для створення відповідного іміджу під час участі у змаганнях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора