A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оперативна інформація по Бахмутському району

Дата: 07.04.2020 13:17
Кількість переглядів: 869

Фото без опису

В  Бахмутській районній державній адміністрації, розпорядженням керівника  робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  від 25 березня 2020 року № 01-20, було створено та затверджено склад районного  оперативного  штабу   для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня на території Бахмутського  району.

Завданням штабу є запровадження заходів що до запобігання поширення гострої  респіраторної  хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Розпорядженням керівника робіт від 03 квітня 2020 року № 02-20 на території Бахмутського району запроваджено роботу «гарячої лінії» та рекомендовано провести відповідну роботу головам міських, селищних та сільських рад Бахмутського району.

На теперішній час на території Бахмутського району створено мобільні бригади швидкого реагування на базі медичних закладів м. Світлодарськ, м. Часів Яр, м. Сіверськ, кожен день проводиться дезінфікуюча обробка вулиць, дитячих майданчиків, під’їздів багатоповерхових будинків, призупинена робота ринків та інших закладів на які поширюється дія постанови КМУ та постанови головного санітарного лікаря Донецької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора