A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі розпочалася реалізація проектів допомоги та інформування громадян

Дата: 06.04.2020 15:37
Кількість переглядів: 991

Фото без опису

6 квітня в Бахмутському районі розпочалася реалізація спільного проекту влади і соціально відповідального бізнесу з метою забезпечення соціального захисту населення в період карантину (проект Міністерства соціальної політики України та Національної мережі продуктових магазинів АТБ).

Суть проекту полягає в забезпеченні вразливих верств населення продуктами харчування у період карантину у зв’язку із коронавірусною інфекцією COVID-19.

Продуктові набори від магазинів АТБ будуть доставлені до населених пунктів району і передані  одиноким особам: віком понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю.

Перші набори Бахмутська РДА сьогодні доставляє до селища Миронівський та села Кодема. Всього в районі  планується доставити набори 1360 особам.

Підготовчу роботу по формуванню списків виконували фахівці управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації. Соціальні робітники  територіального центру доставлять набори громадянам, які перебувають на обслуговуванні.

Наш обов’язок вжити всіх необхідних заходів щодо посилення соціальної підтримки громадян в умовах поширення коронавірусу, щоб жодна людина, яка потребує соціальної допомоги, не залишиться без захисту.

Важливо, що разом з наданням натуральної допомоги людям похилого віку проходить широка роз’яснювальна кампанія. У цьому напрямку райдержадміністрація тісно співпрацює з міжнародними організаціями. Висловлюємо подяку  Організації АКТЕД за  надані плакати та листівки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора