A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі частково відновлено школу

Дата: 05.04.2020 13:36
Кількість переглядів: 850

Фото без опису

В Бахмутському районі завершились поточні ремонтні роботи  в школах. Одразу в трьох закладах освіти проводились ремонти під час карантину. Обсяг робіт дозволяв без порушень та без зупинки учбового процесу реалізувати плани. Найважливішим був об’єкт по ремонту пошкодженої покрівлі в Миронівській ЗОШ 2.

Всі будівельні матеріали для цієї школи були виділені з обласного матеріального резерву, що дозволило ліквідувати проблему протікання. Ремонт був на особистому контролі голови Бахмутської РДА Тетяни Єрохіної:

- На сьогодні Бахмутський район не може собі дозволити проведення великих ремонтних робіт внаслідок обмеженого фінансового ресурсу, мова йде про особливості сплати податку "на землю" в зоні проведення ООС, але ми маємо створити необхідні умови для здобувачів освіти. В районі 5 шкіл зазнали пошкоджень з 2014 року, в різному ступеню, але всі потребують відновлення. Вже другий рік завдяки підтримці Донецької ОДА на чолі з керівництвом, при тісній співпраці з департаментом цивільного захисту ми проводим ремонтні роботи за рахунок будівельних матеріалів з обласного матеріального резерву. Сподіваюсь, що це позитивно вплине на якість знань наших школярів.

Зараз проводяться роботи в Луганській ЗОШ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора