A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі розширюється перелік дозволеної під час карантину господарської діяльності, але тільки за умов дотримання всіх санітарних вимог

Дата: 02.04.2020 17:12
Кількість переглядів: 1550

Фото без опису

Під час робочої поїздки голова Бахмутської РДА  Тетяна Єрохіна відвідала ринки та окремі магазини з метою моніторингу дотримання вимог карантину. В аптеках, магазинах, фінансових установах з боку суб’єктів підприємницької діяльності вживаються всі необхідні заходи, слід зазначити, що більшість відвідувачів з  порозумінням ставляться до тимчасових обмежень.

Багато питань виникло у зв’язку з дозволом на функціонування ринків, тому продавці вирішили, що можуть вільно продовжувати свою діяльність на території ринку. Так у м. Світлодарськ була організована торгівля.  При цьому не було дотримано дистанцію а ні між  місцями  торгівлі, а ні між покупцями, були відсутні засоби індивідуального захисту, не проведена дезінфекція між торговими рядами.

Тетяна Єрохіна зауважила, що порушення всіх вимог може мати негативні наслідки для життя та здоров’я людей, і  влада с порозумінням ставиться до потреб населення, але  неможливо нехтувати вимогами карантину. Спільно з секретарем Світлодарської міської ради Віталієм Воронкевичем, представниками поліції було врегульовано ситуацію. На разі  адміністрацією ринку ведеться робота по отриманню дозвільного документу, після чого можливо вести діяльність без порушення законодавства.

Голова райдержадміністрації також звернулась до підприємців з проханням не підвищувати безпідставно ціни на продукти харчування, наразі в одному з магазинів селища Луганське вартість вершкового масла за один день виросла  до 280 грн.

Шановні мешканці району! Дотримуйтеся правил карантину, подбайте про себе та свої близьких, не відвідуйте місця скупчення людей, не виходьте на вулицю без особливої потреби!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора