A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі почали відновлювати покрівлі

Дата: 02.04.2020 15:27
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

В Бахмутському районі розпочато відновлення пошкоджених покрівель за рахунок регіонального резерву.

Першим населеним пунктом стало  Луганське, саме мешканці цього селища виступили з ініціативою зробити ремонтні роботи власними силами.

Нагадаємо, що наприкінці січня  заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін  побував в населених пунктах району, що розташовані на лінії зіткнення. Він ознайомився зі станом будівель (житлових будинків), які зазнали пошкоджень і руйнації внаслідок проведення бойових дій і проанонсував обласну програму відновлення житла.

У 2020 році планується відновити покрівлі та стіни пошкоджених житлових будинків у рамках реалізації обласної програми (силами ДСНС та за рахунок регіонального матеріального резерву). У зв’язку з введенням карантину роботи перенесені, але підготовчі роботи велись у березні.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна  зустрілась з власниками домогосподарств, які виявили бажання розпочати роботи, і зазначила, що обласна програма відновлення пошкодженого житла та об’єктів для району вкрай важлива і вона буде реалізована, бо на жаль особливість розташування вносить свої корективи і в бюджет, і в якість життя людей. Але активна життєва позиція мешканців, бажання покращити свої домогосподарства і розуміння ситуації втілює надію, що таких родин буде більше.

Заступник голови РДА Володимир Кувикін та секретар Луганської селищної ради Галина Неледва виїхали на кожне домогосподарство, повторно обстежили стан покрівель для видачі будівельних матеріалів.

На сьогодні 3 домогосподарства розпочали роботи. У разі позитивного вирішення питання Донецька ОДА надасть будівельні матеріали і для інших власників,  які мають право на відновлення покрівель.

Нагадаємо, що на теперішній час у районі  більше 150 житлових будинків потребують ремонту покрівлі, з них 104 мають безпечний доступ задля проведення відновлювальних робіт, інші розташовані в зоні ризику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора