A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі обговорили питання співробітництва

Дата: 01.04.2020 16:52
Кількість переглядів: 953

Фото без опису

В Бахмутській райдержадміністрації відбулася зустріч з представниками гуманітарної місії «Проліска» стосовно питання роботи   медичні  мобільних бригад.

Відділи та структурні підрозділи райдержадміністрації продовжують тісно співпрацювати з міжнародними та благодійними організаціями. В умовах карантину  допомогу мешканцям віддалених населених пунктів, а саме одиноким громадянам та людям похилого віку, надають фахівці по соціальному супровіду гуманітарного штабу «Проліска».

Під час спілкування голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна розповіла, що в районі були сформовані медичні бригади .

КНП «Часовоярська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», КНП «Сіверська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» визначили транспортні засоби та медичних працівників. Мобільні бригади створені  з метою активного виявлення і надання допомоги хворим на COVID-19. Для медичних бригад виділені засоби захисту, але ще існує потреба в необхідному оснащенні.

Зі свого боку Євген Каплін зазначив, що на сьогодні надання допомоги у попередження та профілактиці розповсюдження інфекції корона вірусу залишаються в пріоритеті. Потреби медичних установ у самому необхідному були взяті до відома і у разі можливості буде надана необхідна допомога.

Керівництво району висловлює вдячність всьому штабу «Проліска» за оперативність у вирішенні питань, порозуміння і консолідацію спільних зусиль.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора