A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Не мовчи – і тобі допоможуть!!!

Дата: 31.03.2020 16:58
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

Бахмутський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді тимчасово змінює режим роботи. Це пов’язано із загостренням ситуації щодо поширення коронавірусної інфекції. У цей період ЦСССДМ надаватиме послуги дистанційно за телефоном: (06274)4-55-37) та електронною поштою: 23411680@mail.gov.ua.
Робота із сім’ями, які перебувають під соціальним супроводом здійснюється фахівцями із соціальної роботи дистанційно. Виключення - екстренне втручання.
На базі районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працює мобільна бригада соціально – психологічної допомоги. Це спеціалізована служба підтримки осіб, постраждалих від домашнього насильства та за ознакою статі.
Отримати консультацію або психосоціальну підтримку можна за телефонами: (093-949-53-67); (066-076-02-36) щоденно з 8.00 до 21.00. Члени мобільної бригади надають послуги в телефонному режимі:

  • соціально-психологічні консультації для виявлення потерпілих від гендерно зумовленого, в т.ч. домашнього насильства осіб та оцінку їх психоемоційного стану;
  • консультації для потерпілих  гендерно зумовленого в т.ч. домашнього насильства осіб з метою попередження повторних випадків насильства та покращення їхньої ситуації;
  • консультації для членів родин.

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування Центру, просимо дотримуватись наступних рекомендацій щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій:

  • користуватися захисною маскою;
  • обробляти руки на вході до приміщення антисептичними засобами.

Вищезазначені заходи вживаються задля безпеки здоров’я та життя наших отримувачів послуг та працівників.

Бажаємо здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора