A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До уваги одержувачів державних допомог, пільг, субсидій

Дата: 31.03.2020 15:36
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису

Управління праці та соціального  захисту населення Бахмутської  повідомляє, що прийом громадян спеціалістами управління здійснюється в звичайному режимі, з 8.00 до 17.00 години (без перерви на обід), в п’ятницю з 8.00 до 16.00.

Але у зв’язку з поширенням випадків коронавірусної інфекції (COVID – 19) та впровадженням загального-державного карантину просимо звертатись до управління тільки у виняткових випадках. 

Прийняття заяв і документів щодо надання соціальних допомог, пільг, субсидій здійснюється також уповноваженими  особами сільських, селищних, міських рад.  

За усною консультацією Ви можете звернутись до спеціалістів управління праці та соціального захисту населення за телефонами:

(06274) 4 -71-55;    095-891-14-87,

Передбачена можливість звернення громадян до управління в електронному вигляді: 25953563@mail.gov.ua та надання заяв на он-лайн сервісах наступних видів соціальної підтримки:

Також управлінням передбачена безконтактна подача заяв та декларацій через поштову скриньку, розташовану в приміщенні управління.

Не зважаючи на обставини, які виникли у зв’язку з загрозою епідемії коронавірусної інфекції, спеціалісти управління з повагою та у встановлені законодавством терміни будуть проводити консультації та надавати відповіді на Ваші запитання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора