A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі йде закупка індивідуальних засобів захисту та медпрепаратів

Дата: 27.03.2020 15:59
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

З метою забезпечення потреб району в індивідуальних засобах захисту, дезінфекційних препаратах та тестах для первинного виявлення вірусів грипу різних типів в Бахмутському районі проводиться закупівля та доставка  вищевказаних товарів.

Так 26.03.2020р. до  КНП «ЦПМСД Бахмутської  районної ради» були доставлені  тести для виявлення вірусів грипу А та В – це якісний експрес-аналіз, який визначає вірус грипу типу А (включаючи підтип Н1N1) і нуклеопротеїновоі антигени вірусу грипу типу В, екстраговані з мазка з носової порожнини. Цей пристрій використовують як засіб диференційної  діагностики інфекції грипу типів А і В. Тести будуть використані сімейними лікарями  у разі необхідності при встановленні діагноз.

Також  за рахунок районного бюджету для районного матеріального резерву були придбані одноразові захисні костюми, гумові рукавички, бахіли та оприскувач.  Всі засоби будуть передані до установ та організацій Бахмутського району, які  безпосередньо займаються ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації та ведуть роботи по попередженню розповсюдження корона вірусу. На сьогодні з матеріального резерву виділено паливо для підвозу медпрацівників, а також для  заходів реагування поліції.

Наразі на сьогодні ведуться перемовини з волонтерськими організаціями  стосовно  надання допомоги у вигляді індивідуальних засобів захисту, підвозу соціальних працівників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора