A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації проведено засідання комісії з питань розгляду звернень громадян в онлайн-режимі

Дата: 27.03.2020 15:39
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

27 березня 2020 року голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в онлайн-режимі провела засідання комісії з питань розгляду звернень громадян.

Членами комісії було заслухано питання стану роботи зі зверненнями громадян в управлінні праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації, у виконкомах Світлодарської та Часовоярської міських рад.

В.о. начальника управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації та секретарі місцевих рад доповіли в онлайн-режимі, що протягом 2019 року до управління надійшло 891 звернення, до Світлодарської міської ради – 59 звернень, Часовоярської – 414 звернень. Всі звернення громадян, які надійшли до цих структур були ретельно розглянуті, виконавцями на них були надані обґрунтовані відповіді, у передбачений законом час.

Підводячи підсумки роботи комісії, голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна акцентувала увагу на постійному контролі за роботою зі зверненнями громадян щодо термінів їх виконання та порушених у зверненні питань, тому що за кожним зверненням стоїть доля людини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора