A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська РДА взяла участь в обласній колегії

Дата: 26.03.2020 12:55
Кількість переглядів: 851

Фото без опису

Бахмутська РДА продовжує роботу в режимі онлайн.

Сьогодні, 26 березня, вперше засідання колегії Донецької  облдержадміністрації пройшло в онлайн режимі. В засіданні взяли участь голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна, заступник Володимр Кувикін та член колегії Ганна Петриченко.  На засіданні були розглянуті питання  розвитку освіти, реалізації проєктів, які фінансуються за рахунок коштів міжнародних організацій та підсумки роботи із зверненнями громадян. По першому питанню Бахмутському району було зауважено про необхідність прийняття рішення про освітній округ та визначення опорних закладів. Відділом освіти буде вдруге подано проект рішення до районної ради. Також було озвучено про показник охоплення дітей дошкільним вихованням, на сьогодні він нижчий середнього по області. Це обумовлено великою кількістю малонаселених пунктів та відсутністю сталого транспортного сполучення.

Робота у напрямку організації підвозу дітей, забезпечення дидактичними матеріалами, оновлення матеріально- технічної бази, позашкільна освіта в районі на достатньому рівні.

Також на колегії була доведена оперативна інформація по боротьбі з пандемією в Донецькій області. На сьогодні в області один підтверджений випадок зараження коронавірусом. 9 осіб чекають відповіді з лабораторного центру. Донецька область отримала необхідне обладнання та тести, зараз ведуться підготовчі роботи по встановленню лабораторії, про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора