A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На період карантину виплата усіх державних соціальних гарантій здійснюється за графіком!

Дата: 26.03.2020 12:40
Кількість переглядів: 759

Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації Донецької області вживаються усі необхідні заходи для забезпечення виплати соціальних допомог, компенсацій, субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі на період карантину у плановому режимі.

Одночасно повідомляємо, що 17 березня 2020 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (СОVID-19)».

Вказаним законом визначено, що з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Тобто, термін подачі документів на призначення державних соціальних гарантій з березня 2020 року продовжується від дня припинення карантину на строк його встановлення. Управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації в період карантину буде вирішено питання призначення/поновлення соціальних виплат особисто з кожним отримувачем соціальних виплат.   

Звертаємо увагу, що заяву про призначення державної допомоги при народженні дитини, а також заяву про призначення житлової субсидії разом з декларацією про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, можливо подати в електронній формі з використанням кваліфікованого електронного підпису через офіційний веб-сайт Міністерства соціальної політики України (допомога при народженні дитини- https://e-services.msp.gov.ua; житлова субсидія -https://subsidii.mlsp.gov.ua.  Заява про призначення житлової субсидії разом з декларацією також можуть бути надіслані на адресу територіального управління соціального захисту населення поштою.

З усіх питань щодо призначення та виплати усіх видів державних допомог, пільг, компенсацій рекомендуємо звертатися за телефонами «гарячої лінії»: (06274) 4 -71-55;  095-891-14-87, на електронну адресу:  25946273@mail.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора