A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання колегії в онлайн режимі

Дата: 25.03.2020 15:34
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

25 березня 2020 року в Бахмутській райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної відбулося засідання колегії райдержадміністрації в режимі онлайн.

На засіданні колегії були розглянуті питання:

1. Виконання протягом 2019 року Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і територій Бахмутського району Донецької області від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2020 роки.

2. Про підготовку сільськогосподарських підприємств району до весняно-польових робіт у 2020 році.

3. Про впровадження Концепції “Нова українська школа” в закладах загальної середньої освіти Бахмутського району у 2020 році.

Після доповідей начальників структурних підрозділів, під час обговорення вищезазначених питань, голова райдержадміністрації акцентувала увагу і рекомендувала керівникам сільгосппідприємств забезпечити завершення робіт по ремонту сільськогосподарської техніки, задіяної у весняно-польових роботах до 29 березня 2020 року, вирішити питання  придбання мінеральних добрив, необхідної кількості насіння пізніх ярих зернових культур і соняшника та  отримати дозвільні документи на право проведення робіт із пестицидами й агрохімікатами.

Особливу увагу Тетяною Єрохіною було приділено роботі в районі відповідних структур і організацій в умовах надзвичайної ситуації та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, ліквідації та подоланню наслідків цієї ситуації. З цього приводу в районі утворено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, працює  телефон “Гарячої лінії”, проведені карантинні заходи, медичні заклади працюють в штатному режимі.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного колегії голова райдержадміністрації доручила структурним підрозділам підготувати відповідні проєкти розпоряджень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора