A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Медперсонал Бахмутського району буде захищено належним чином

Дата: 24.03.2020 16:29
Кількість переглядів: 902

Фото без опису

23 березня КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради» придбано за  власні кошти першу партію засобів індивідуального захисту для медперсоналу:– комплект одягу протиепідемічний (для біозахисту); шолом медичний; антисептичний засіб; дезінфекційний засіб. Бахмутською РДА  зроблено перерозподіл асигнувань і в найближчий час будуть придбані засоби захисту органів дихання маски, тести для виявлення гострої респіраторної інфекції  захисного одягу дезінфекційні засоби бензину на суму 169 тисяч грн.

Світлодарська та Часівоярська лікарні  також зможуть придбати все необхідне за рахунок коштів районного бюджету, на сьогодні  зроблено перерозподіл коштів.

Водночас  голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна повідомила, що на сьогодні з боку влади ведуться перемови з представниками міжнародних організацій, благодійних фондів стосовно можливої підтримки медичних закладів і населення:

  • Сьогодні з боку влади вживається всіх необхідних заходів для запобігання поширення інфекції та захисту персоналу установ і організацій, але необхідно зазначити, що кожний повинен діяти в рамках своїх повноважень і не забувати про відповідальність перед громадами. Тому сподіваюсь, що виконкоми місцевих рад та місцеві ради приймуть відповідні рішення і виділять кошти для проведення дезінфекції будинків, установ та організацій. З нашого боку буде надана допомога тим радам, у яких на сьогодні відсутня можливість виділяти кошти у зв’язку з втратами бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора