A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Школи Бахмутського району працюють дистанційно і готові до повернення учнів

Дата: 24.03.2020 09:43
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

Всі учбові заклади Бахмутського району на карантині, але колективи на чолі з директорами працюють дистанційно і готуються до поновлення учбового процесу.

Враховуючи посилення протиепізоотичних заходів  та введення певних обмежень у сфері торгівлі, руху громадського транспорту та в проведенні  масових заходів, голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зауважила на необхідності дотримання вимог під час проведення ремонтних та будівельних робіт. З цього приводу відділом освіти було вжито всіх необхідних на об’єктах, де були розпочаті роботи ще до оголошення карантину. Результатом спільних зусиль, раціонального використання ресурсів стало завершення робіт в Луганській ЗОШ.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року під час робочої поїздки в учбовий заклад голова райдержадміністрації звернула увагу на сан підлоги в їдальні. Директор школи Галина Васильєва повідомила, що для учнів придбані сучасні меблі, діти та батьки задоволені якістю харчування, але підлога прогнила і підлягає ремонту. Відділом освіти було проведено розрахунок потреби на поточний ремонт. За рахунок коштів районного бюджету були виконані роботи в їдальні.

Після карантину на дітей чекає приємний сюрприз – сучасна і оновлена кімната для прийому їжі. Наступним кроком у вирішення проблемних питань школи стане ремонт покрівлі приміщення, де знаходиться шкільний автобус. Наразі всі необхідні будівельні матеріали вже виділені та доставлені з обласного матеріального резерву за сприяння Донецької ОДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора