A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі посилюють роботу в рамках режиму надзвичайної ситуації

Дата: 22.03.2020 12:45
Кількість переглядів: 1247

Фото без опису

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бахмутського району, яке відбулося 22 березня 2020 року, прийнято низку рішень стосовно подальших заходів в районі  в рамках встановлення режиму надзвичайної ситуації на території області.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна  ознайомила  присутніх з головними пунктами розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації  та визначила пріоритети в роботі служб, організацій та органів місцевого самоврядування на період дії карантинних обмежень.

Виконавчим органам місцевих рад Бахмутського району рекомендовано тимчасово заборонити роботу ринків, і тільки в окремих випадках, коли ринок є основним або єдиним постачальником певного переліку продуктів харчування та товарів першої необхідності, можна розглядати можливість їх роботи. В той же час керівник району зазначила, що майже всі ринки на території району не відповідають санітарним вимогам в повному обсязі, тому ризик дуже великий.

Особлива увага на засіданні була приділена питанню доставки медичних працівників на роботу, особливо це актуально для Світлодарської лікарні. За рахунок матеріального резерву  транспортом лікарні буде здійснюватися підвіз медичного персоналу.

Підприємствам, які здійснюють перевезення працівників власним транспортом, будуть доведені вимоги та правила перевезень в умовах тимчасових обмежень.

Представники поліції довели до відома, що в районі вже є випадки застосування штрафних санкцій до порушників вимог, визначених Постановами Кабінету міністрів та документів обласного та районного рівнів у цьому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора