A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 20.03.2020 13:11
Кількість переглядів: 681

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект розпорядження голови Бахмутської райдержадміністрації Донецької області «Про затвердження Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних  маршрутах  загального користування, що не виходять за межі території Бахмутського району Донецької області (внутрішньорайонні  маршрути)», розроблений відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Бахмутської райдержадміністрації.

Основною метою розробки даного проекту розпорядження є забезпечення прозорості проведення конкурсу з визначення перевізників, створення рівних умов для роботи всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність  у сфері автомобільного транспорту, обмеження монополізму та розвитку конкуренції, а також координації роботи з організації та проведення конкурсу щодо визначення з перевезення пасажирів на  приміських автобусних  маршрутах  загального користування, що не виходять  за межі території Бахмутського району Донецької області (внутрішньорайонні  маршрути).

Проект регуляторного акту оприлюднюється в газеті «Вперед». З повним текстом проекту регуляторного акту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно (з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 12:45, крім вихідних) в Бахмутській райдержадміністрації на дошці оголошень Бахмутської райдержадміністрації за адресою: м.Бахмут, вул. О.Сибірцева, 33 та на офіційному сайті Бахмутської райдержадміністрації за посиланням "Регуляторна політика".

Усі зауваження та пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом одно місяця з дати опублікування повідомлення  у письмовій формі та на електронну адресу:

  • поштою за адресою: 84500 Донецька область, м.Бахмут, вулиця  О.Сибірцева,33.
  • на електронну адресу: art.a@dn.gov.ua

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора