A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Для медиків Бахмутського району надані кошти для проведення протиепідемічних заходів

Дата: 19.03.2020 15:50
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

З метою вжиття всіх необхідних заходів для запобігання та ліквідації наслідків поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-COV-2, враховуючи потреби медичних працівників первинної ланки медицини та недопущення паніки серед населення для  КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради»  виділені асигнування у розмірі 169 тисяч грн.

Ці кошти дозволять здійснити  оперативні закупівлі бензину для автомобілів сімейних лікарів на виїзди, захисні маски, костюми та дезінфекційні засоби. Беручи до уваги, що на сьогодні неможливо оперативно скликати сесію для виділення додаткових асигнувань,  за пропозицією фінансового управління  головою Бахмутської  РДА затверджено перерозподіл асигнувань для медичних закладів.

Крім того, в лікарняних установах району за словами головних лікарів  здійснені всі необхідні заходи по прийому пацієнтів, перевірки на температурний режим відвідувачів і працівників – організовано пост контролю, відкладено всі планові операції , визначений алгоритм утилізації використаного матеріалу. Всі ці питання були обговорені на засіданні районної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора