A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі продовжують придбання квартир дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування

Дата: 19.03.2020 11:14
Кількість переглядів: 759

Фото без опису

В Бахмутській райдержадміністрації  в режимі онлайн Тетяна Єрохіна  провела засідання районної комісії з питань формування пропозицій щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбане житло або призначено грошову компенсацію, та об’єктів, на які буде спрямована субвенція.

Враховуючі карантинні обмеження  було прийняте рішення проводити комісії в  режимі скайп конференції, щоб не зупиняти виплати, призначення  та своєчасно реагувати на звернення громадян.. 

Комісією за заявами  трьох громадян із числа  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, було раніше проведено обстеження квартир, які планується придбати для них за кошти субвенції з державного бюджету (2 квартири в м. Краматорську і 1 квартира в м. Бахмут).

На засіданні члени комісії переглянули фотозвіт про обстеження квартир, обговорили питання стосовно їх технічного стану, умов проживання, наявної документації на житло.

За результатами роботи комісії, з урахуванням результатів обстеження  були прийняті  1 позитивне рішення щодо придбання 1 квартири.

Разом із тим, члени комісії висловили незгоду щодо придбання за державні кошти  2 квартир, у зв’язку з тим, що в одній квартирі відсутнє опалення, друга знаходиться в  незадовільному стані і потребує ремонту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора