A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі призупинено автобусне сполучення

Дата: 18.03.2020 13:01
Кількість переглядів: 815

Фото без опису

До Бахмутської райдержадміністрації надходять звернення від громадян з питань транспортного сполучення між населеними пунктами  району та з містом Бахмут.  

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна повідомила, що з 12.00 годин  18 березня 2020 року  дійсно призупинено транспортне сполучення між населеними пунктами. Перевізник ТОВ «Автотранспортне підприємство 11406», який здійснював перевезення за маршрутами сел. Новолуганське – Бахмут, Часів Яр - Бахмут, повідомив, що згідно Постанови КМУ від 16.03.2020 року 215 та розпорядчих документів облдержадміністрації перевезення призупинено.

Районна держадміністрація звертається до роботодавців з пропозицією розглянути можливість роботи працівників в режимі онлайн «Інтернет». Громадянам рекомендується залишатися вдома і бути спокійними за призначенням  виплат  і їх отриманням.

- Ми розуміємо наскільки незручно людям опинитися без транспортного сполучення, але ця міра вкрай необхідна і її треба дотриматися, бо від цього залежить життя людей. В райдержадміністрації розглянуто питання щодо запровадження заходів з організації позмінної роботи працівників та за технічної можливості - роботи в режимі реального часу через «Інтернет», також за бажанням працівників надані відпустки поза графіками відпусток і звісно посилений режим поточної дезінфекції службових приміщень. Але зауважу, що всі структурні підрозділи райдержадміністрації працюють в штатному режимі і надають всі види адміністративних та соціальних послуг, - констатувала керівник району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора