A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 18.03.2020 09:56
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

18 березня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в онлайн-режимі провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Членами комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянуто 11 заяв. За результатами розгляду документів 7 малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога. 4 заявникам відмовлено, оскільки заявники не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливостей, передбачених законодавством, задля покращення свого матеріального становища.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянуто 10 заяв щодо призначення житлової субсидії та 4 заяви про включення до ЄДАРП і надання пільг. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. 

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуто 84 заяви ВПО. За 82 заявами комісією прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.

Разом із тим 2 внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки відомостей, заявлених у документах, вони були відсутні за фактичним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації задля підтвердження свого фактичного проживання на території Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора