A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі педагогам буде виплачуватися заробітна плата

Дата: 17.03.2020 16:41
Кількість переглядів: 1275

Фото без опису

В Бахмутському районі педагогічним працівникам заробітна плата на період карантину буде виплачена у розмірі середнього заробітку.

У зв'язку з  епідеміологічною ситуацією, що нині склалася, у багатьох  виникають питання стосовно оплати праці педагогічних працівників.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна повідомила, що на сьогодні освітяни району працюють дистанційно, окремі  працівники залучаються до навчально-виховної, організаційно-методичної, організаційно-педагогічної, наукової  робіт відповідно до наказу керівника закладу в порядку, передбаченому колективним договором та Правилами внутрішнього трудового розпорядку. Враховуючи, що нинішня ситуація виникла не з вини педагогів, не з вини керівництва закладів освіти, і в той же час  небезпечна для життя чи здоров'я для людей, тому посилаємося на ст. 113 Кодексу Закону про працю « За час простою, коли виникла виробнича ситуація, небезпечна для життя чи здоров'я працівника або для людей, які його оточують, і навколишнього природного середовища не з його вини, за ним зберігається середній заробіток.

В телефонному режимі відділ освіти контролює виконання покладених завдань, надає консультації.

Одночасно освітяни дотримуються  всіх вимог щодо запобігання поширенню коронавірусу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора