A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Виїзний прийом мобільним соціальним офісом

Дата: 13.03.2020 09:31
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації 10 та 11 березня було здійснено виїзний прийом мобільним соціальним офісом до м. Часів Яр, смт. Миронівського Бахмутського району.

За допомогою «Мобільного кейсу» спеціалістами управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації надавались послуги мешканцям Бахмутського району.

Фахівцями відділу прийому громадян на виїзних прийомах було прийнято 7 заяв для призначення усіх видів державної соціальної допомоги, житлової субсидії та надано 53 консультації згідно з вимогами діючого законодавства.

Державним соціальним інспектором управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації було проведено 23 обстеження  матеріально-побутових умов сім'ї внутрішньо переміщених осіб за їх фактичним місцем проживанням та складені відповідні акти.

Спеціалістами відділу обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни і праці було прийнято 4 заяви на обслуговування в відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги КУ «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та 1 особу – до відділення соціальної допомоги вдома КУ «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Спеціалістами відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення були надані 4 консультації щодо надання пільг на житлово-комунальних послуг та пільгового зубопротезування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора